Reconditionare Usi de Interior si Mobila

  >>> Reconditionare Usi si Mobilier

Usi de Interior furnirUsi de Interior GlasvandUsi culisante glisanteUsi de Interior HDFUsi de interior Lemn  Masiv

 

SC Azzurro Construct SRL

 

Fix: .0372.735.004

tel: .0726.768.818

 

fax: 031.8145619

 

Top cele mai bine vandute produse:

 

1.
2.
3.

 

Google
 

Reconditionare Usi

 

De ce sa reconditionam mobilierul si usile vechi din locuinta?

 

Daca in anii trecuti clientii cautau sa-si reinoiasca imaginea casei prin schimbarea mobilierului si usilor vechi cu elemente fabricate noi, acum se lovesc din ce in ce mai des de bugetul redus. Singura solutie economica este sa contacteze firmele specializate in reconditionarea mobilierului si a usilor. Bineinteles exista cazuri cand, in functie de marimea lucrarii, lucrarea poate ajunge la costuri mai ridicate decat achizitionarea unui mobilier nou, dar in cazul acesta lucrarea rezultata este o opera de arta.

Pentru usile vechi de apartament trebuie luat in calcul ca se poate reconditiona, la fabrica, numai foaia de usa. Tocul fiind prins de perete si avand mai multe unghiuri de 45 grade va fi mai dificil de reconditionat pentru ca nu se poate da jos. In general, tocurile sunt vopsite si de-a lungul timpului aduna un strat gros de vopsea. Acestea se pot revopsi (pe loc) sau se pot decapa termic si chimic. Decapajul chimic este recomandat pentru ca omoara acarienii si cariile din lemn si lasa lemnul curat si sanatos. Daca tocurile sunt rupte, crapate sau muscate de animalutele de casa se incearca si repararea acestora aducandu-se pe cat se poate la forma initiala.

Foile de usa se pot lua la fabrica sau se pot reconditiona la domiciliul clientului in functie de complexitatea lucrarii si de spatiu de manipulare necesar.

reconditionare usi reconditionare usi de interior


Reconditionare Mobila

 

Materialele folosite in fabricarea usilor pot fi lemnul masiv sau semifabricate din lemn (usi celulare). Reconditionarea difera de la caz la caz si se folosesc metode diferite pentru fiecare din tipurile de foi enumerate mai sus.
In general se cauta ajungerea la materialul de sub straturile de finisaj (lemnul masiv sau furnirul). Daca este cazul se chituiesc si urmeaza finisarea (lacuirea) suprafetelor.

 

reconditionare mobilier reconditionare mobila

 

 

 


Copyright 2005-2018

AZZURRO CONSTRUCT

Usi Interior Furniruite I Usi Interior HDF I Glasvend I Usi Glisante I Usi Interior Lemn Masiv I Usi la Comanda I Mobila la Comanda