Usi de Interior Calitate Design Tendinte

  >>> Usi la comanda - tendinte

Usi de Interior furnirUsi de Interior GlasvandUsi culisante glisanteUsi de Interior HDFUsi de interior Lemn  Masiv

 

SC Azzurro Construct SRL

 

Fix: .0372.735.004

tel: .0726.768.818

 

fax: 031.8145619

www.acmob.ro

 

 

 

 

Google
 

Alegerea unei usi de interior pune in dificultate pe majoritatea celor care isi renoveaza sau isi construiesc o casa. Zecile de intrebari care nu-si gasesc raspuns si indoiala ca nu vor gasi nimic pe gustul lor …este inceputul de drum in gasirea unei usi “perfecte”de interior.
Cand alegem o usa de interior trebuie sa ne gandim la design si mai ales la calitate. Pentru mine o usa de interior trebuie sa se incadreze in cele mai noi tendinte de design si sa fie fabricata din materiale cat mai bune.


Calitate… o usa “perfecta” este aceea care este fabricate din materiale care nu sufera modificari in timp, semifabricate din lemn (panel), furnire de calitate, bine uscate, lacuri pe baza de apa, ecologice.
Design…o usa “perfecta” este aceea care lasa lumina sa treaca, are o culoare placuta care se combina perfect cu nuantele parchetului sau cele ale mobilierului. In ultimul timp s-a remarcat prin eleganta si naturalete lemnul de nuc lacuit. Este un lemn cu mult flader avand o grafica rafinata. La fel de elegant este si lemnul de mahon, nuc tanganica, cires, stejar, fag…..Trebuie precizat ca esenta lemnului da si culoarea unei usi: nucul nature - maro deschis, stejar nature – galben, mahon nature – roscat, cires nature, nuc tanganica – roscat deschi, fag nature – galben pai….Acestea se inchid la culoare cu bait si ajung la culori derivate.


Modelul unei usi de living variaza de la unul cu geam drept ¾ la unul cu geam pe rotund care se intinde pe toata suprafata usii lasand lumina sa treaca din camere in holurile intunecate. Acest model se poate apoi adapta pentru usa de baie si cea de bucatarie (vezi colectii...).

Usile de dormitor, pentru mai multa intimidate, se pot realiza fara model (usa plina).
Geamurile sunt o alta componenta importanta a usii. Un geam simplu sablat sau combinatie de clar cu sablat contribuie la eleganta unei usi furniruite. Trebuie evitata aplicarea unor desene in culori aprinse pe geam pentru a nu stirbi din frumusetea furnirului nature.

Usi interior Colectia Clasic
Usi  de Interior Colectia Elegant
Usi  Interior Colectia Stil
Usi Interior Colectia Inedit
Usi de Interior Colectia Rafinat
Usi Colectia Sic
Usi Colectia Unic

Copyright 2005-2018

AZZURRO CONSTRUCT

Usi Interior Furniruite I Usi Interior HDF I Glasvend I Usi Glisante I Usi Interior Lemn Masiv I Usi la Comanda I Mobila la Comanda