Alege usa care ti se potriveste Design si Calitate
  >>> Usi la Comanda

Usi de Interior furnirUsi de Interior GlasvandUsi culisante glisanteUsi de Interior HDFUsi de interior Lemn  Masiv

 

SC Azzurro Construct SRL

 

 

Fix: .0372.735.004

tel: .0726.768.818

 

fax: 031.8145619

www.acmob.ro

 

 

gauri de hota

 

Google
 

 

Usile la Comanda .................................................. articol

 

In acest articol vom urma pasii care trebuiesc parcursi (si sunt destui) pentru a achizitiona usi de interior pentru casa. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca majoritatea comenzilor dureaza, ca si fabricare, mai mult de o luna. Trebuie sa contactati firma producatoare cu cel putin 6 saptamani inainte de finalizarea lucrarilor de finisaj. Stabiliti impreuna cu familia modelele constructive (usa culisanta, usa in 2 canate sau usa normala) in functie de destinatia camerei si spatial de locuit.


1. Luati legatura cu o firma producatoare sau de distributie usi interior

2. Pentru inceput vorbiti cu un consultant si intrebati: termen de livrare, detalii tehnice despre comanda (finisaj – furnir natural, sintetic, vopsea, autocolant, materiale folosite, garantie), posibilitate de realizare a culorilor, a dimensiunilor, a modelelor si nu in ultimul rand serviciile pe care vi le ofera: masuratori si transport. Cereti o oferta de pret pentru a putea face o comparative cu alte oferte.


3. Vizionarea usilor la sediul firmei, discutii despre materiale si preturi (atentie la detalii si puneti cat mai multe intrebari despre ce include pretul)

 

4. Programarea pentru masuratori. Masuratorile trebuiesc luate in prezenta dumneavoastra si eventual a constructorului care va amenajeaza casa pentru a nu sari peste detalii cum sunt: delimitarea spatiului de catre usa (in momentul in care usa este inchisa privind de pe hol se vede doar gresia si din camera doar parchetul), posibilitatea montarii usilor (la fata sau la centrul zidului) si de asemenea tipul de usa dorit (usile culisante nu se pot monta pe perete de rigips in partea de sus, conditia obligatorie este ca peretele sa fie din beton, acesta putand sustine greutatea usii, usa in doua canate – latimea golului de zid sa fie de cel putin 1,1m pentru a iesi o usa estetica.

5. Dupa ce furnizorul de usi are toate datele legate de contact (masuratori si modele) ultima intalnire (inainte de livrare) este cu vanzatorul care incheie contratul (in urma cotatiei) si se stabilesc ultimile detalii – culoare, feronerie si modele.

autor: ing. Alina Tudor

www.acmob.ro 

Copyright 2005-2018

AZZURRO CONSTRUCT

Usi Interior Furniruite I Usi Interior HDF I Glasvend I Usi Glisante I Usi Interior Lemn Masiv I Usi la Comanda I Mobila la Comanda