Usi personalizate

  >>>Ghid practic de alegere a usilor de interior

Usi de Interior furnirUsi de Interior GlasvandUsi culisante glisanteUsi de Interior HDFUsi de interior Lemn  Masiv

 

SC Azzurro Construct SRL

 

 

 

Fix: .0372.735.004

tel: .0726.768.818

 

fax: 031.8145619

www.acmob.ro

 

Top cele mai bine vandute produse:

 

1.
2.
3.

 

gauri de hota

Google
 

 

Usi personalizate ......... articol

 

Usile cu furnir personalizate (la comanda) adauga un plus de personalitate fiecarei case. Producatorul permite clientului sa aplice propriile idei, usile rezultate fiind primele care vor atrage privirile vizitatorilor.
Usile personalizate sunt fabricate pe orice dimensiune, model si cu orice tip de finisaj (furnir si culoare). Design-ul usilor include diferite tipuri de geam sablat sau cu vitralii.

 

O usa personalizata de calitate poate dura o viata si creerea ei poate ajuta la definirea artistica a unui individ. Usile personalizate pot fi create de catre proprietar, producator sau arhitect. O parte importanta a proiectarii unei usi personalizate este luarea in calcul a stilului de cladire (apartament sau casa) pentru care se fabrica acestea.
Pentru o casa moderna cu mobilier minimalist se vor alege modele simple, drepte si culori naturale. Pentru o casa veche cu mobilier rustic se vor alege furnire cu desen flader si culori antichizate.


Odata de design-ul a fost realizat este important sa se determine gradul de expunere pe care il are usa. Structurile din semifabricate sunt foarte fiabile mai ales pentru usile de interor, principala lor calitate fiind rezistenta in timp, fara deformarea partilor active respectiv tocul si foaia de usa.
Nu ezitati sa lasati frau liber imaginatiei si sa creati o armonie perfecta de culore si stil pentru casa dumneavoastra.

 

autor: ing. Alina Tudor

www.acmob.ro

 

Copyright 2005-2018

AZZURRO CONSTRUCT

Usi Interior Furniruite I Usi Interior HDF I Glasvend I Usi Glisante I Usi Interior Lemn Masiv I Usi la Comanda I Mobila la Comanda